Vi udfører

Tømrerarbejde

Få udført tømrerabejde med præcision til perfektion

Når vi er på din opgave er du altid sikker på at modtage et resultat i høj kvalitet udført med stor professionalisme og robust håndværk. Uanset om du skal have skiftet tag, vinduer, døre eller have udført nybyggeri eller en tilbygning, så står J.A. Byggefirma til rådighed!

Skal du have udført tømrerarbejde?

Hos J.A. Byggefirma udfører vi tømrerabejde med øje for selv de mindste detaljer.

Vi kører ud til dig i din bolig, på din arbejdsplads eller byggeplads og medbringer professionalisme, skarp faglighed og højt humør.

Ingen opgave er for lille eller for stor, og vi står altid klar til aftalt tid. Inden vi går i gang med at arbejde, har vi i fællesskab med dig, eller bygherren, nøje planlagt, hvad der skal laves, hvilke materialer der skal bruges, og naturligvis tidsrammen for arbejdet.

Vi efterlader altid et resultat, som vi selv er tilfredse med.

Inden for tømrerabejde kan vi blandt andet lægge nyt trægulv, konstruere en terrasse eller altan, eller klare et nyt tag inklusiv kvist.

Tømrermester Jean-Albert har også stor erfaring med alt fra stort og småt inden for nybyggeri samt renovering og montering af køkkener.

Står du og skal have udskiftet vinduer og døre i hjemmet, er dette også noget, vi kan klare for dig. Med mange års erfaring i bagagen, kan vi udføre arbejdet præcist og hurtigt.

Er der noget vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os gerne enten via telefon eller mail.

Galleri

Få et indblik i, hvilket tømrerarbejde J.A. Byggefirma har udført.

Ring til os

27 85 95 09

J.A. Byggefirma

Følg os på Facebook

for flere spændende projekter

Send os en opgave

Hvad kan vi hjælpe dig med?