Om os

Tømrer med kvalitet

Traditionel tømrer- og snedkerarbejde med stor professionalisme og høj faglighed

J.A. Byggefirma udfører alt inden for tømrerarbejde og snedkerarbejde i både store og små omfang med fokus på detaljen. Vi arbejder med en bred vifte af opgaver inklusiv alt fra nyt tag og nybyg til nyt gulv, køkkenmontering og alt inden for renovering.
Har du en opgave? Ring til os på 27 85 95 09 eller send en mail til J.A_byggefirma@hotmail.com.

Alsidig tømrer ved Vejle

Hos J.A. Byggefirma laver vi lidt af hvert. Med opgaver med alt fra kælder til kvist, hjælper vi gerne med renovering, køkkenmontering og vægge.

Skal du have renoveret tag eller have et helt nyt tag lagt, så tag fat i os – vi er dygtige til vores håndværk og har mange års erfaring med forskellige tagkonstruktioner.

Nybyggeri

Står du foran et byggeprojekt inden for nybyggeri, kan du tage J.A. Byggefirma med på holdet. Vi har lavet tilbygninger og selvstændige bygninger i mange afskygninger, og giver dig altid gode råd med på vejen.

Døre og vinduer

Vi skifter gerne både vinduer og døre indendørs og udendørs på din bolig, din butik eller andre kontor- eller erhvervslokaler. Har du nogle døre og vinduer der binder – måske i sommerhuset – så klarer vi også det for dig!

Har du noget du ønsker vi skal se på?

Hos J.A. Byggefirma er vi meget åbne for, hvilke opgaver der kommer ind. Har du noget helt specifikt du ønsker klaret, så er du meget velkommen til at henvende dig. Efterfølgende tager vi en snak om, hvad du forventer af projekter, hvad der er smart at gøre under omstændighederne for byggeprojektet, samt andre råd og vejledning fra en erfaren tømrer.

Kommunikation er vigtigt for os, og derfor arbejder vi altid tæt sammen med vores kunder – uanset om det er privat eller inden for erhvervsområdet. Vi lægger en detaljeret plan om projektet omfang, materialerne som du ønsker der skal anvendes og giver dig en tidsramme for udførelsen.

Du får sikkerhed hos J.A. Byggefirma: Både i form af høj faglighed og kvalitet, men også gennem effektiv kommunikation. Er du interesseret? Så kan du altid kontakte os enten via mail eller telefon.

Ring til os

27 85 95 09

J.A. Byggefirma

Følg os på Facebook

for flere spændende projekter

Send os en opgave

Hvad kan vi hjælpe dig med?