Få styr på din

Tilbygning

Vi laver tilbygninger for dig i privaten og erhvervskunder

Skal du have lavet garage, en tilbygning, et skur eller et helt nyt hus, står J.A. Byggefirma klar til at hjælpe dig i mål. Vi går højt op i vores fag og går ikke fra et resultat vi ikke selv er fuldt ud tilfredse med.

Tilbygninger på den store og lille skala

Mangler du en hånd til at stå for tømrerområdet til din tilbygning? Så kan du regne med J.A. Byggefirma.

Vi har mange års erfaring i byggebranchen og sætte store ære og stolthed i vores håndværk. Tilbygninger og nybyggeri er ikke et uvant emne for os, så hvad enten du skal have et splinter nyt hus, en garage eller et skur, så kan du regne med os.

Tilbygninger er i høj kurs for huse af en lidt ældre årgang. At tilføje ekstra kvadratmeter med en tilbygning af et ekstra værelse, en udestue eller en helt ny stue, kan pifte funktionaliteten og live op i huset. Det er en fremtidssikring af dit hus, som også tilføjer værdi til din bolig på samme tid. Et klogt valg, hvis du holder af placeringen af boligen.

Ingen opgave er for stor eller for lille. J.A. Byggefirma arbejder på alt fra et nyt skur til den helt store erhvervsbygning i centrum. Har du en opgave, så står vi klar til at løse den.

Vi har stor erfaring med at arbejde i område i Vejle og de omkring liggende byer og landsbyer. På det grundlag har vi en specifik viden omkring hvilke potentielle udfordringer der kan være i forbindelse med området. Det tager vi naturligvis højde for i byggeriet!

Er du interesseret? Så er du altid velkommen til at kontakte os enten via telefon 27 85 95 09 eller sende en mail til J.A_byggefirma@hotmail.com  for et uforpligtende tilbud.

Galleri

Se hvad vi har lavet inden for tilbygninger.

Ring til os

27 85 95 09

J.A. Byggefirma

Følg os på Facebook

for flere spændende projekter

Send os en opgave

Hvad kan vi hjælpe dig med?