Alt i tagkonstruktioner

Skal du have nyt tag?

Reparation, udskiftning og nyt tag. Uanset hvad – vi fikser det!

Skal du ud i det helt store projekt og skifte tag eller have repareret en skade efter eksempelvis en storm eller forsikringsskade, så står J.A. Byggefirma klar til at hjælpe dig! Vi har stor erfaring med forskellige tagkonstruktioner og udfører arbejdet med præcision.

Nyt tag og andre tagkonstruktioner

Har du brug for nyt tag? Eller skal det repareres delvist efter en eventuel skade? Så har J.A. Byggefirma masser af faglig viden omkring reparationer og udskiftning af tag.

Vi rykker ud til store som små byggeprojekter og giver dig gerne gode råd med på vejen omkring materiale valg, farver, skær mv. Du er altid med på sidelinjen under byggeriet, og er naturligvis velkommen til at stille spørgsmål undervejs. Inden arbejdets opstart, har vi en samtale om, hvad du drømmer om, hvad dine planer er, og hvor vi kommer med vejledning til den ideelle løsning netop til dig og dit behov. Derefter arbejder vi hurtigt og effektivt for at komme sikkert i mål med dit nye tag eller tagreparation.

Udover nyt tag og reparationer, kan vi også lave andre tagkonstruktioner som kviste.

Speciallavede kviste, konstrueret lige efter dit behov sætter vi op med stor præcision. Du behøver ikke at gå hele vejen med den unikke kvist, men kan også købe en færdiglavet fra en fabrikant. Og bare rolig – vi vejleder dig naturligvis.

Vi laver alt fra flade til spidse tage, og sikrer dig værdi til din bolig med en så omfattende renovering som nyt tag.

Ring i dag på 27 85 95 09 eller send en mail til J.A_byggefirma@hotmail.com for et uforpligtende tilbud.

Galleri

Se med her, hvor vi har udskiftet tag, repareret og lavet andre tagkonstruktioner.

Ring til os

27 85 95 09

J.A. Byggefirma

Følg os på Facebook

for flere spændende projekter

Send os en opgave

Hvad kan vi hjælpe dig med?