Udskiftning af

Døre og vinduer

udskiftet vinduer og døre af en professionel og få et godt resultat

Hvis du skal have skiftet vinduer og/eller døre ud i din bolig eller dine erhvervslokaler, så kan J.A. Byggefirma hjælpe dig. Vores erfaring og professionelle tilgang til udskiftning af vinduer og døre gavner dig som kunde med et flot resultat.

Binder dine vinduer og døre?

Hvis du står overfor det store projekt at udskifte vinduer og/eller døre, så bør du vælge en tømrer med stor erfaring inden for emnet og vi specialiserer os i brug af Velux vinduer. Det giver dig en solid sikkerhed for håndværk af høj kvalitet. 

J.A. Byggefirma har årevis af erfaring med at udskifte vinduer i både gamle og nye boliger og bygninger. Vi har haft fingrene i mange forskellige projekter, og tager derfor højde for de forskellige udfordringer der måtte opstå.

Gennem mange år har vi opnået en god erfaring, og kan på det grundlag tilbyde vores kunder en god rådgivning inden for valg af vinduer og døre til din bolig. Det er et afgørende valg for det endelige udtryk af bygningen.

 

Har du et sommerhus, kommer vi også gerne ud og kigger på eventuelle døre og vinduer der binder. Som regel er det en simpel handling der skal til, for at det fungerer igen.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig og dit byggeprojekt. Du er sikker på at få en tømrer der ved, hvad han laver, når du hyrer J.A. Byggefirma.

Ring til os på 27 85 95 09 eller send en mail til J.A_byggefirma@hotmail.com, så giver vi dig et ganske uforpligtende tilbud på montering af dine døre og vinduer.

Galleri

Se vores arbejde med døre og vinduer

Ring til os

27 85 95 09

J.A. Byggefirma

Følg os på Facebook

for flere spændende projekter

Send os en opgave

Hvad kan vi hjælpe dig med?